Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Saturday, November 15, 2014

#UiTMMockTrialIV

Bismillah.

Went to Shah Alam kelmarin. Alhamdulillah all went well.
Tahniah dekat pihak produksi. Tahniah jugak dekat para pelakon.
Thanks juga dekat Taty sebab secure tempat seat untuk kami as a 'family'
Walaupun kami tak tahu yang hang one of the pelakon that night.
Jujur aku cakap, aku enjoyed the show.
Aku tak tengok Jibril. So, i don't have to compare itu ini.
As what i've said, kalau nak pergi berhibur, you'll get it
Kalau nak perhati content or what the procedure or message,
mungkin ada yang tak puas.

Thanks to Syakir, Ikmal and Amzarul for the warm hospitality (Lah sangat).
Thanks jugak to Izzu even jumpa kejap sangat.
Thanks to Teesha yang drive sana sini, hantar ke KL Sentral.
Thanks jugak Wahida and Taty sebab menggembirakan
Tak lupa jugak Aiza and Aiza yang always jadi kakak kakak yang hebat
Oh lupa si Syifa and Azwar; dua kecik yang mulut macam berteh
And Mummy Dibah also Jiha yang always di hati.

Banyak yang nak ucap. Banyak yang tak tercapai.
Insha Allah jumpa lagi.
memori sampai mati.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...