Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Thursday, December 13, 2012

The screaming soul.

In the name of Allah, the most merciful and powerful indeed

pecah pecahkan bunyi bunyi dekat jejari cantik. eh. dah lama tak tekan keyboard lappy sambil menyanyi nyanyi riang ria taip satu satu huruf dengan ditemani butang 'capslock' due to a serious typo fever ever. dah dua minggu rasa craving nak menaip dan dua minggu jugak aku rasa yang hidup aku nih cuma masuk bilik, twitter pergi kelas, makan, minum, sembang sembang dan tidur. that routines keeps repeating again and again. And suddenly, i am missing home as much as i am missing this fucking campus when i am in home. haritu tetiba kena sembur dengan Wan Izzati yang ala ala kerek cakap aku ni tak serupa bikin. masa dekat rumah nak balik campus and vice versa. Could you imagined when you are in my tiny and cute shoes. With a lacking of money, the internet connection is extremely hard to be connected and no more Korean stuff yang ala ala cecomel bila tengok. siapa nak hidup macam ni?

i'm trying to face this kind of life as this is the last semester and i really need to strive as much as I can because of my ambitious life that i really wants to be. But suddenly, those feeling which was like sitting on the couch while watching le online movies and dramas on youtube without any buffering and no people can halang halang me at le home really makes my soul cramped and looking for that moments again. sigh

Two weeks i've been in here. macam macam yang dah jadi, macam macam dah lalui. dari sesi half stands sampai terketar ketar lutut, sampailah ke isu panas sekarang, pemilihan presiden asasi undang undang. satu satu satu dan satu drama keeps on the show. aku? ambik popcorn bayangan dan kunyah pelan pelan tunggu scene klimaks bila nak mucul. harhar. As now i am sitting properly in front of Fareed's lappy, tak banyak benda yang aku mampu nak taip. ekceli, aku dah dapat satu cara baru nak simpan all my controversial thoughts. herher. thanks to le smartphones which fer me is really smart excepts when we talks about their batteries. heh. 

Hidup dah mula nak semakin sibuk dan sibuk. assignments and forum are waiting to catch me like a hell. pasrah dan redha. dua kata yang boleh aku imaginekan buat masa sekarang. Takut nak tahu results Muet dan hoping for the best. InsyaAllah.

p/s : test JPJ haritu tak lepas. looking for the other test. Kuatkan hati ni Ya Allah. takmau hatred hatred. please fullfill it with love. acewwah. please contacts me trough le twitter. i am 24/7 be in there. looking forward for this holiday and everything gonna be well. cheers.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...