Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Wednesday, September 26, 2012

Enti tanpa Backspace. Jijik

In the name of Allah, the most merciful and powerful indeed

Dah lama aku peradan perasan ada posting posting pasal enrti eh entri tanpa bakcspace backspace nih. oke tertekan backspace sebab nak delete sikit. ya sikit je weh. Minggu stadi week nih setiap hari hujan. hujan dari pagi siang oagi malam. memang eh apa aku nak taip nih? cis. alhandulillah alhamdulillah borang pindah bilik dah pun ambik. syukur sebab bolehlah. aku pun ok ok ja. ekceli, bangun pagi nih, terus pergi library sebab nak stadi awal. then, dapat text dari p1 sercvid servis centre cakap aku punya broadband habos habis limit. cis. menyesal aku bukak movie online. alahai alahai. setakat nih aku tak banyak sangat ttypo. eh typo. kurang hasam ingat aku nita si #QueenTyoo eh TYpo ke? fdefak defak. 

Nih Raihan. Ratu Zombie. Eh hahaha

baju dah hantar pergi dobi. dah siap ambik pun. baju wangi dan sgar segar sesaserah ajhhh. sesegar downy. aku takdak motif pun nak tulis apa dalam enrti entri kali nih. cuma nak try test power dalam mengekang akticvit aktiviti ketypoan. ya, nampaknya semakin banyak ektiviti typo yangs angat ta sangat tak ohsem. ciskek. silibus banyak tak hambis eh habis revise lahi lagi. oh, ya tadik ada pergi tenfok eh tebngok eh tengok carry marks. bolehlah, even madam robejkhah cakap aku agak clumsy mahbe maybe. langak lah tlahaa a la lantaklag lantaklah, benda dah lepas jangan dikenang. homaigad homahgdo homaigad. sm semkain semakin banyak prosess typo nih. sangat tak fans eh FENCE. hahaha

Mummy harini keluar pergi starbucks. Daddy pulak bawak Ummi jenjalan gi Penang. untunglah parents parenst paretnsahhh k aku ni. erm, barb baru aku seaarr de sedar yang prosess pentaypoan akan aktif kalau kita taip laju laju. kan kan. dah. nih entri yangs angat sangat tak berkualiti dn dan tak bermanfaat. cuma sekadarn sekadar nak test power. adios. kbai


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...