Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Sunday, October 28, 2012

Time Machine

In the name of Allah, the most beautiful and powerful indeed

Hari demi hari. benda yang sama jugak aku ulang dan ulang dalam masa dua puluh empat jam. Nothing seems special sebab aku rasa macam apa yang aku buat ni tersangatlah bosan. Pernah tak ada rasa yang penat nak ingat dekat orang sebab kita rasa tak ada siapa pun yang nak ingat dekat kita? tukar wallpaper, tukar apa yang aku nampak. bukak facebook check notification, nothing yang perlu dibalas. tukar status BBM, usha usha status orang. Bukak twitter 24/7, scroll scroll timeline, luah rasa bosan dua tiga kali, jeling jeling tweet orang dan tutup.