Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Wednesday, April 18, 2012

QUICKUPDATE 19.4.2012

In the name of Allah, the most merciful and powerful indeed

 

Maybe your first love is the one that sticks with you because it's the only person who will ever receive ALL OF YOU. After that, you learn better. But, most of all, no matter what, a piece of you forever remains left behind in the heart of the one you loved - a piece no future lover could ever get, no matter what. That piece holds innocence, the belief that love really can last forever. It holds friendship and pain, trial and error, that one kiss you'll never forget and that night under the stars you can never get back. It holds youth and everything you thought love would be, everything that was proven WRONG.

QUICKUPDATE

# Malam-malam nih rasa bosan pulak Ya Allah. Petang tadik Farhan ajak keluaq. tapi sayangnya, timing tak betul. petang petang aku nak tengok cerita Cinta Madinah dengan Cinta Buad Emelda. sori noh. kihkih

# Harini sumpah bosan gila. aku kol Farhan bagi excuses, kol Sumay dia tak angkat, kol Fauzan sebab rindu lettew. hahaha, then kol Lydia. amboih, Lydia potpetpotpet bebel kalah nenek aku. hahah. peace yaww

# sedang memromosikan novel karya Shiim Ahmad, tajuk apa entah. sumpah cerita dia best gila. i was like betul betul ada dekat sana. the characters, betul betul hidup. aku macam nak pi cium sorang sorang. kahkahkahkah NAK BACA? TEKAN SINI

# Aimi deactivate fesbuk sebab bergaduh dengan Azeem? wahh, ini epic. kihkihkih, dan kini Aimi bersembunyi di Twitter. alahai


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...