Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Friday, January 13, 2012

munirah nasir ;]


In the name of ALLAH. the most merciful and holyness

oke. new entry untuk permulaan hari ni. harini aku sepatutnya pi melawat Usmar dekat hospital bahiyyah. dah janji dengan munirah. aleh-aleh dia tak jadi pergi. so, takkan aku nak pi sorang-sorang? dakk kott. actually, semalam munirah suruh aku terus terang apa pandangan aku dekat dia. weh dear. dekat im kott. jenuh aku nak karang panjang-panjang =='. btw, aku memang nak post pasal hang pun. hee. Munirah Nasir. aku kenal hang since sekolah rendah. sama lama macam mana aku kenai budak-budak sksat yang lain. yang bezanya hang dengan Hanisah pandai calmkan aku. hee. that's why hang special. ;]

tapi time sekolah rendah dulu aku tak rapat dengan hang. masa dekat smj pun cuma tegur-tegur haihai dan baibai ja. sebab hang kelas lain. tapi time f3 hang naik kelas kan. hang masuk kelas aku. time tuh aku tengok hang nampak awkward. yelahh. hang takdak geng time tuh. tapi aku dah kenai hang lama. so, aku boleh ja masuk dengan hang. semuanya going well sampai f4. bila f4 aku pindah pi KUPSIS. sama kes dengan Aireen, lepas sebulan aku pindah aku nampak hang beratur time nak kenalkan diri dengan 1st intake. time tu bila aku tengok ada hang dengan Aireen, i was like yeaah ada geng sekolah rendah.

pasai perangai hang? aku suka gila-gila hang. hang selalu happy. tapi aku ingat lagi time hang nanges depan aku. hang cakap hang tak happy duduk KUPSIS and sorts on. aku tau memang susah nak lupakan kenangan dekat smj. tapi aku cakap dekat hang yang tahan jelahh. tak lama dah setahun ja lagi. time tuh hang mai dekat kelas aku, 5SABAR. sumpah aku macam taktau nak kata apa. aku cuma mampu kuatkan semangat hang. sebab aku pun pernah rasa macam tu. tapi, bila aku dengar benda-benda tak enak pasal hang, aku pun macam tersentak. tu time awal tahun. aku macam tak tahu nak mengiakan atau dak semua rumours tu. kalau hang tanya la, sumpah aku tak ingat apa cerita-cerita tu sebab aku jenih cepat lupa apa orang gitau aku. hee. hang teror math! seriusly aku tumpang bangga bila hang selalu dapat fullmarks. acewwah. haha.

minggu SPM. minggu tuh memang semangat aku kurang. aku kurang bergaul dengan orang. tapi hang selalu mai study pagi-pagi dengan aku. bersila macam mintak sedekah depan dewan. weh, rindu time tuh. pakat kalut baca nota-nota penting. kalut hafal isi karangan dan yang paling ohsem, hafal ayat pendahuluan. time nak keluar dewan lepas habes paper BM, dalam hati, mesti karangan aku sama macam hang. haha. subjek-subjek lain pun sama. kita togather-gather bersila hafal facts. hahaha. sumpah macam annoying. ==' haritu time keluar pi pizza, terasa la jugak sebab hang cuma pi sat ja. yelahh. aku bajet aku nak jumpak semua. pastu time nak pi smj, cakap nak join tapi last-last baru jumpak dekat jalan hang nak lintas. tu pun kes teman pi tandas sampai kena masuk smj cari tandas. haha. btw, aku rasa happy kalau tengok hang happy. thanks sebab selalu kuatkan semangat aku time aku jatuh. thanks untuk semua. i owe you. ;]
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...