Namun saat DIA mengkehendaki kita berjauhan, Kerana DIA menginginkan yang terbaik untuk hamba-hambaNYA yang lemah, Kerana DIA mengetahui tentang masa hadapan kita, Maka saat kita berselisih di jalanan, Kita pun tak akan menyedarinya. Dan itulah kehendak dan aturan Tuhan.

THE PENGIKUT

Tuesday, January 10, 2012

their fate


In the name of ALLAH. the most merciful and caring

oke. harini aku nak cakap tahniah dekat semua member-member aku sebab hangpa dah dapat peluang keemasan untuk sambung belajar awal dari kami. mungkin ada dalam diri hangpa cakap yang hangpa tak deserve benda nih. weh, chill lah. semua benda dah tertulis kan. aku tumpang gembira as long tengok hangpa bahagia.

  • Sumayyah Samat, budak kecik dari Baling. weh, tahniah. terasa gila bila hang tak gitau aku yang hang dapat offer pi UTP. btw, hang memang beruntung sebab hang memang anak PETRONAS. belajaq elok-elok weh. sumpah rindu hang. dengaq sora hang yang macam budak kecik. haha. pi sana jadi matured sikit. janngan bagi orang usik-usik hang. biaq kami geng-geng KUPSIS ja boleh. haha

  • Hanisah Rahmat. minah top raner paling tak ketahuan pernah aku jumpak. haha. seriusly tahniah sekali lagu weh. even baru ja keluaq dengan hang. aku tau hang memang deserve it. hang pandai. sumpah rasa best ada kawan macam hang. hang dah macam crying shoulder untuk aku. benda-benda yang buat hang down cuba hang lepas jauh-jauh. aku tak suka kalau ada orang buat hang nangis sebab nanti hang tak kuat. macam mana aku nak pi nanges dekat hang. haha

  • Fahmi Shahrim. budak MRSM Kubang Pasu. sepanjang aku kenal hang. hang memang suwit. haha. la ni hang mesti tengah belajar kan. hari pertama masuk kuliah kott. haha. belajar elok-elok weh. hang kan nak fly pi oversea macam kak hang. pasal hubungan hang. aku tau hang sedih kan. takpa. nanti mesti hang jumpa hat lagi oke dari dea. mungkin dea maseh belum bersedia. hang sabaq naah.

  • Dayana Dunian. minah bajet yang comel. haha. suka keluaq dengan hang. haha. jenug renggah gelakk. hang dapat UNIKL kan? tahniah. dah la dapat SKIM PELJAR CEMRLNG. fuhh. terbaekk ah hang. haha. semoga hang berbahgia dengan cik abng hang. btw, he's HOT. hahaha. sumpah tak malu cerita semua benda dengan hang. memang genetik tak tau malu kott noh. haha
aku tau. ramai lagi yang dapat. tapi hangpa seriusly orang-orang yang selalu buad aku senyum. haha. karenah hangpa. waah tobat terbaek. stadi elok2 weh. cheers ;]


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...